Over foodmaster Boskoop

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Boskoop

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes.

Bij Loes en Kim staat kwaliteit, snelheid en gastvrijheid altijd op nummer 1! Foodmaster Boskoop, wordt gerund door een unieke tweeling. Loes en Kim zijn de trotse eigenaren van deze Foodmaster. Onze droom, Kim en Loes: “Een levendige winkel waarbij kwaliteit en snelheid van belang is. De keuze voor een cafetaria was een logische, het is bij ons met de paplepel ingegoten, omdat onze familie goed bekend is binnen cafetarialand. Om ervaring op te doen hebben wij in diverse cafetaria's gewerkt.

Makkelijk te bereiken naast de supermarkt
Het is ook belangrijk om te weten wat onze gasten graag willen en inmiddels zien wij veel bekende gezichten uit Boskoop terugkomen.” 

Foodmaster Boskoop brengt jouw lekkerste burgers of andere heerlijke snacks aan huis. Een graag geziene gast spreekt enthousiast: “Het bestelplatform van Foodmaster Boskoop is zeer gemakkelijk te bedienen en met de meiden van Boskoop weet je dat je altijd lekker zit te eten.” 

Zin om eens van een uitgebreide lunch te genieten? Bij Foodmaster Boskoop ben je ook voor de lekkerste luxe broodjes aan het juiste adres. Ook vind je hier een uitgebreid assortiment aan royale en gezonde salades. Loes: “probeer ook de Foodmaster's Lekkerste Burgers deze zijn van top kwaliteit en je hebt een ruime keuze.” 

Echte aanraders
De absolute must eats bij Foodmaster Boskoop zijn de maaltijdsalades en de burgers. Kim spreekt enthousiast: “Het leukste zijn de bestellingen waar van alles bij zit van broodjes tot snacks en ijs en dit natuurlijk zo timen dat je alles perfect kan bezorgen”.  

Lees meer

Is het nu friet of patat? Wil je het laten bezorgen of kom je het afhalen? Wat de vraag ook is bij Foodmaster Boskoop ben je aan het juiste adres en geniet je van de lekkerste friet en snacks en natuurlijk altijd verrassende specials.

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion