Ons verhaal

Ik (Loes Helling) ging op mijn 27e de uitdaging aan om van Foodmaster Boskoop een levendige zaak te maken. In 2018 openden de deuren. De keuze voor een cafetaria was een logische. Het is bij mij met de paplepel ingegoten, omdat mijn familie goed bekend is binnen cafetarialand en de formule Foodmaster beheert.  

Moderne zaak

Voordat de zaak werd gelanceerd ging ik bij verschillende cafetaria’s aan de slag. Zo kreeg ik inzicht in wat wel en niet werkt voor cafetaria in de 21e eeuw. Deze punten zijn allemaal meegenomen voor de Foodmaster in Boskoop.

Een belangrijk speerpunt was dat er een moderne cafetaria moest worden neergezet. Als Foodmaster Boskoop hebben we ervoor gekozen de nieuwe huisstijl van Foodmaster volledig te omarmen.

Een ander element dat niet mocht missen in mijn eigen cafetaria was de mogelijkheid voor klanten om online te bestellen en te laten bezorgen. Dit is toch een stukje extra service waar veel van onze klanten erg blij mee zijn.

Specialiteiten

Onze absolute must eats zijn de maaltijdsalades en de burgers. De salades maken we volgens eigen recept. Kies je voor een burger dan heb je ruime keuze en heb je zonder meer een kwaliteitsburger te pakken.